Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В. - Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст]
Баль-Прилипко, Л. В. - Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст]
Стаття
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Хлебопекарское и кондитерское дело. Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Хлебопекарское и кондитерское дело. Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Баль-Прилипко, Л. В.
Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Л. О. Нестерова, О. П. Сокирко // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2014. – № 2. – С. 14─16.
загальний = Аналіз
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Управління : якістю
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства
Баль-Прилипко, Л. В.
Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Л. О. Нестерова, О. П. Сокирко // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2014. – № 2. – С. 14─16.
загальний = Аналіз
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Управління : якістю
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства