Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Прибильський, В. Л. - Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
Прибильський, В. Л. - Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
Стаття
Автор: Прибильський, В. Л.
Харчова наука і технологія. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Прибильський, В. Л.
Харчова наука і технологія. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Прибильський, В. Л.
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст] / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 3. – С. 47─51.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Ферменти
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Сировина : нетрадиційна
Прибильський, В. Л.
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст] / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 3. – С. 47─51.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Ферменти
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Сировина : нетрадиційна