Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Голембовська, Н. - Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст]
Голембовська, Н. - Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст]
Стаття
Автор: Голембовська, Н.
Продовольча індустрія АПК. Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Голембовська, Н.
Продовольча індустрія АПК. Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Голембовська, Н.
Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 3. – С. 21–27.
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Цінність : харчова
Голембовська, Н.
Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 3. – С. 21–27.
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Цінність : харчова