Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст]
Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2. Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2. Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст] / Н. В. Олійник, В. М. Оберемок, М. А. Кудрик, Н. В. Івченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 273–280.
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
36.81 О-16
Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів [Текст] / Н. В. Олійник, В. М. Оберемок, М. А. Кудрик, Н. В. Івченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 273–280.
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів