Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
Сирохман, І. В. - Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Сирохман, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сирохман, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
65.422.5я431 С21
Сирохман, І. В.
Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст] / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 161–164.
загальний = Вітаміни
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Сировина : нетрадиційна
65.422.5я431 С21
Сирохман, І. В.
Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст] / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 161–164.
загальний = Вітаміни
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Сировина : нетрадиційна