Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пахомова, І. В. - Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст]
Пахомова, І. В. - Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Пахомова, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пахомова, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
65.422.5я431 С21
Пахомова, І. В.
Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст] / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 14–15 берез. 2017 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 164–169.
загальний = Якість : продукції
загальний = Прогнозування
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
65.422.5я431 С21
Пахомова, І. В.
Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання [Текст] / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 14–15 берез. 2017 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 164–169.
загальний = Якість : продукції
загальний = Прогнозування
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні