Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Bondarchuk, O. - Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical...
Bondarchuk, O. - Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical...
Стаття
Автор: Bondarchuk, O.
Харчова наука і технологія. Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Bondarchuk, O.
Харчова наука і технологія. Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Bondarchuk, O.
Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical properties of cream and sour-cream butter quality indicators [Text] / O. Bondarchuk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 57–63.
загальний = Технологія
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Bondarchuk, O.
Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical properties of cream and sour-cream butter quality indicators [Text] / O. Bondarchuk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 57–63.
загальний = Технологія
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове