Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гіренко, Н. І. - Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонта...
Гіренко, Н. І. - Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонта...
Стаття
Автор: Гіренко, Н. І.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонта...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гіренко, Н. І.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонта...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Гіренко, Н. І.
Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами" [Текст] / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 93–101.
загальний = Конкурентоспроможність
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Рентабельність
загальний = Ефективність : економічна
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Гіренко, Н. І.
Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами" [Текст] / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 93–101.
загальний = Конкурентоспроможність
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Рентабельність
загальний = Ефективність : економічна
загальний = Виробництво : напівфабрикатів