Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст]
Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст]
Стаття
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст] / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, П. О. Горішний, О. А. Грищенко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 218–225.
загальний = Овочі : боби
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : харчова
загальний = Технологія : харчова
Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових [Текст] / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, П. О. Горішний, О. А. Грищенко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 218–225.
загальний = Овочі : боби
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : харчова
загальний = Технологія : харчова