Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мусій, Л. Я. - Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст]
Мусій, Л. Я. - Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст]
Автореферат/Дисертація
Автор: Мусій, Л. Я.
Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст]: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04
2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Мусій, Л. Я.
Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст]: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04
2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
Мусій, Л. Я.
Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст] : автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04 / Л. Я. Мусій, Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2015. – 20 с.
УДК 637.236 М91
загальний = Пробіотик (пребіотик)
загальний = Технологія : харчова
1316/АД Читальний зал для науковців
Мусій, Л. Я.
Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями [Текст] : автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04 / Л. Я. Мусій, Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2015. – 20 с.
УДК 637.236 М91
загальний = Пробіотик (пребіотик)
загальний = Технологія : харчова
1316/АД Читальний зал для науковців