Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чорний, С. - Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частин...
Чорний, С. - Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частин...
Стаття
Автор: Чорний, С.
Управління якістю. Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частин...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Чорний, С.
Управління якістю. Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частин...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Чорний, С.
Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частина 2 [Текст] / С. Чорний // Управління якістю. – 2020. – № 7. – С. 42–51. Продовж., початок у № 6, 2020. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Персонал
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Моніторинг
Чорний, С.
Зміни в ISO 22000:2018: що доопрацювати, аби сертифікуватися за новою редакцією стандарту. Частина 2 [Текст] / С. Чорний // Управління якістю. – 2020. – № 7. – С. 42–51. Продовж., початок у № 6, 2020. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Персонал
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Моніторинг