Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Періста, Л. М. - Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст]
Періста, Л. М. - Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Періста, Л. М.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Періста, Л. М.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
Періста, Л. М.
Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст] / Л. М. Періста, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 200–202.
загальний = Оцінка
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Періста, Л. М.
Комплексна оцінка якості безглютенового печива [Текст] / Л. М. Періста, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 200–202.
загальний = Оцінка
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні