Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Харчова наука і технологія
Харчова наука і технологія
Випуск
Автор:
Харчова наука і технологія. Харчова наука і технологія Т. 14, вип. 4
2020 г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Харчова наука і технологія Т. 14, вип. 4
2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Періодичне видання
Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журнал. – Одеса : Одеська нац. акад. харч. технологій . – ISSN 2073-8684.
(UA) Випуск
Харчова наука і технологія. – 2020. – Т. 14, вип. 4.
Загальний читальний зал
Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журнал. – Одеса : Одеська нац. акад. харч. технологій . – ISSN 2073-8684.
(UA) Випуск
Харчова наука і технологія. – 2020. – Т. 14, вип. 4.
Загальний читальний зал
Прив'язано до:
Періодичне видання
Харчова наука і технологія: наук.-вироб. журнал
Одеська нац. акад. харч. технологій, б.р.
ISBN відсутній
Харчова наука і технологія: наук.-вироб. журнал
Одеська нац. акад. харч. технологій, б.р.
ISBN відсутній
Пов'язані описи:
Стаття
Improvement of the technological modes of producing dry white table wines [Text]
Удосконалення технологічних режимів виробництва білих столових сухих вин
б.р.
ISBN відсутній
Improvement of the technological modes of producing dry white table wines [Text]
Удосконалення технологічних режимів виробництва білих столових сухих вин
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Stankevych, G.
Research and optimisation of the quantitative and qualitative characteristics of grain shipload l...
Дослідження та оптимізація кількісно-якісних характеристик суднових партій зерна на зернових терміналах
б.р.
ISBN відсутній
Stankevych, G.
Research and optimisation of the quantitative and qualitative characteristics of grain shipload l...
Дослідження та оптимізація кількісно-якісних характеристик суднових партій зерна на зернових терміналах
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Quality of garden strawberry fruit grown under conditions of technogenic pollution [Text]
Якість плодів суниці садової при вирощуванні в умовах техногенного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Quality of garden strawberry fruit grown under conditions of technogenic pollution [Text]
Якість плодів суниці садової при вирощуванні в умовах техногенного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Expertise of potato snacks by optical microscopy, FTIR-spectroscopy, spectrofluorimetry and thin ...
Експертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR-спектроскопії, спектрофлуоріметрії та тонкошарової хроматографії
б.р.
ISBN відсутній
Expertise of potato snacks by optical microscopy, FTIR-spectroscopy, spectrofluorimetry and thin ...
Експертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR-спектроскопії, спектрофлуоріметрії та тонкошарової хроматографії
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Regulation of the structure of honey during its long-term storage [Text]
Регулювання структури меду при довготривалому зберіганні
б.р.
ISBN відсутній
Regulation of the structure of honey during its long-term storage [Text]
Регулювання структури меду при довготривалому зберіганні
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Monitoring the condition of vegetables, fruits and plants using infrared thermography [Text]
Контроль стану овочів, фруктів та рослин з використанням методу інфрачервоної термографії
б.р.
ISBN відсутній
Monitoring the condition of vegetables, fruits and plants using infrared thermography [Text]
Контроль стану овочів, фруктів та рослин з використанням методу інфрачервоної термографії
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Characteristics of bread dough made with the use of various millet flours [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Characteristics of bread dough made with the use of various millet flours [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
The use of tomato powder in production of mayonnaise [Text]
Використання томатного порошку у виробництві майонезу
б.р.
ISBN відсутній
The use of tomato powder in production of mayonnaise [Text]
Використання томатного порошку у виробництві майонезу
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Mykolenko, S.
Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients [Text]
Хлібопекарські властивості різних видів амарантового борошна як складової пшеничного хліба
б.р.
ISBN відсутній
Mykolenko, S.
Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients [Text]
Хлібопекарські властивості різних видів амарантового борошна як складової пшеничного хліба
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Zhelieva, T.
Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat produc...
Використання білків соняшнику в складі фаршів для заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
б.р.
ISBN відсутній
Zhelieva, T.
Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat produc...
Використання білків соняшнику в складі фаршів для заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Gordiienko, L.
The effect of plant proteins on the formation of structural and rheological properties of nougat ...
Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурно-реологічних властивостей нуги
б.р.
ISBN відсутній
Gordiienko, L.
The effect of plant proteins on the formation of structural and rheological properties of nougat ...
Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурно-реологічних властивостей нуги
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Adamchuk, L.
Improvement of the method of botanical identification of honey [Text]
Удосконалення методики ботанічної ідентифікації меду
б.р.
ISBN відсутній
Adamchuk, L.
Improvement of the method of botanical identification of honey [Text]
Удосконалення методики ботанічної ідентифікації меду
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins [Text]
Удосконалення рецептурного складу шоколадного кексу "Глютен-фрі" спеціального призначення
б.р.
ISBN відсутній
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins [Text]
Удосконалення рецептурного складу шоколадного кексу "Глютен-фрі" спеціального призначення
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ozyurt, V.
By-products of processing carob molasses as sources of dietary fibre and polyphenols [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Ozyurt, V.
By-products of processing carob molasses as sources of dietary fibre and polyphenols [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
The use of rice in the technology of gluten-free fermented non-alcoholic beverages [Text]
Використання рису у технології безглютенових ферментованих безалкогольних напоїв
б.р.
ISBN відсутній
The use of rice in the technology of gluten-free fermented non-alcoholic beverages [Text]
Використання рису у технології безглютенових ферментованих безалкогольних напоїв
б.р.
ISBN відсутній