Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Большакова, В. А. - Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]
Большакова, В. А. - Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: ДБТУ, 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: ДБТУ, 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. А. Большакова, М. О. Янчева, Т. С. Желєва. – Харків : ДБТУ, 2021. – 97 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239: (дата звернення: 30.07.2024) - Назва з екрана .
загальний = Продукти (харчування)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Smart-продукти та сучасні технології харчування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Smart-продукти та сучасні технології харчування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Органічне виробництво та еко-продукти
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інноваційні інгредієнти харчових технологій
Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. А. Большакова, М. О. Янчева, Т. С. Желєва. – Харків : ДБТУ, 2021. – 97 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239: (дата звернення: 30.07.2024) - Назва з екрана .
загальний = Продукти (харчування)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Smart-продукти та сучасні технології харчування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Smart-продукти та сучасні технології харчування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Органічне виробництво та еко-продукти
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інноваційні інгредієнти харчових технологій