Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Kaplina, T. V. - Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електрон...
Kaplina, T. V. - Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електрон...
Книга
Автор: Kaplina, T. V.
Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електрон...: monograph
Видавництво: PUET, 2025 г.
ISBN 978-966-184-456-7
Автор: Kaplina, T. V.
Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електрон...: monograph
Видавництво: PUET, 2025 г.
ISBN 978-966-184-456-7
(UA) Книга
Kaplina, T. V.
Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електронний ресурс] : monograph / T. V. Kaplina, N. Rogova, A. Kaplina. – Poltava : PUET, 2025. – 271 p. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-184-456-7.
УДК 664:005.336.3]:640.4 К30
загальний = Якість : продукції
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Бізнес : готельний
Kaplina, T. V.
Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects [Електронний ресурс] : monograph / T. V. Kaplina, N. Rogova, A. Kaplina. – Poltava : PUET, 2025. – 271 p. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-184-456-7.
УДК 664:005.336.3]:640.4 К30
загальний = Якість : продукції
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Бізнес : готельний