Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, Ю. Т. - Консервирование и хранение грибов
Жук, Ю. Т. - Консервирование и хранение грибов
Книга
Автор: Жук, Ю. Т.
Консервирование и хранение грибов: Биохимические основы
Видавництво: Легкая и пищ. пром-сть, 1982 г.
ISBN відсутній
Автор: Жук, Ю. Т.
Консервирование и хранение грибов: Биохимические основы
Видавництво: Легкая и пищ. пром-сть, 1982 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
6П8.6 Ж85
Жук, Ю. Т.
Консервирование и хранение грибов : Биохимические основы / Ю. Т. Жук. – М. : Легкая и пищ. пром-сть , 1982. – 144 с.
ББК 6П8.6 Ж85
загальний = Страва : з грибів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Переробка : грибів
загальний = Виробництво : консервне
213368 Загальний читальний зал
213366 Наук. абонемент
213367 Наук. абонемент
213370 Наук. абонемент
213372 Наук. абонемент
213373 Наук. абонемент
213374 Наук. абонемент
213375 Наук. абонемент
213376 Наук. абонемент
213377 Наук. абонемент
213378 Наук. абонемент
213379 Наук. абонемент
213380 Наук. абонемент
213381 Наук. абонемент
213382 Наук. абонемент
213383 Наук. абонемент
213384 Наук. абонемент
213385 Наук. абонемент
213371 Читальний зал для науковців
6П8.6 Ж85
Жук, Ю. Т.
Консервирование и хранение грибов : Биохимические основы / Ю. Т. Жук. – М. : Легкая и пищ. пром-сть , 1982. – 144 с.
ББК 6П8.6 Ж85
загальний = Страва : з грибів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Переробка : грибів
загальний = Виробництво : консервне
213368 Загальний читальний зал
213366 Наук. абонемент
213367 Наук. абонемент
213370 Наук. абонемент
213372 Наук. абонемент
213373 Наук. абонемент
213374 Наук. абонемент
213375 Наук. абонемент
213376 Наук. абонемент
213377 Наук. абонемент
213378 Наук. абонемент
213379 Наук. абонемент
213380 Наук. абонемент
213381 Наук. абонемент
213382 Наук. абонемент
213383 Наук. абонемент
213384 Наук. абонемент
213385 Наук. абонемент
213371 Читальний зал для науковців