Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, О. - Споживчі властивості нових видів майонезів
Жук, О. - Споживчі властивості нових видів майонезів
Стаття
Автор: Жук, О.
Харчова і переробна промисловість. Споживчі властивості нових видів майонезів: та методику їх визначення досліджували науковці
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жук, О.
Харчова і переробна промисловість. Споживчі властивості нових видів майонезів: та методику їх визначення досліджували науковці
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Жук, О.
Споживчі властивості нових видів майонезів : та методику їх визначення досліджували науковці / О. Жук, П. Пономарьов, М. Сорока // Харчова і переробна промисловість. – 12/2003. – N12. – С.20-22.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Споживання
загальний = Продукти (харчування) : соус
Жук, О.
Споживчі властивості нових видів майонезів : та методику їх визначення досліджували науковці / О. Жук, П. Пономарьов, М. Сорока // Харчова і переробна промисловість. – 12/2003. – N12. – С.20-22.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Споживання
загальний = Продукти (харчування) : соус