Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
Черевко, О. I. - Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
Книга (аналіт. опис)
Автор: Черевко, О. I.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9. Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9. Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36 О16
Черевко, О. I.
Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції / О. I. Черевко, Ж. Крутовий, Л. М. Крайнюк, Л. Касілова // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.234-242.
ББК 36 О16
загальний = Якість : продукції
загальний = Технологія : приготування їжі
36 О16
Черевко, О. I.
Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції / О. I. Черевко, Ж. Крутовий, Л. М. Крайнюк, Л. Касілова // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.234-242.
ББК 36 О16
загальний = Якість : продукції
загальний = Технологія : приготування їжі