Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Харчування
Рубрики
--> Харчування
Друк списку
--> Харчування
Рубрика
- Назва:
- Харчування
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Приходько, Д. С.
Страви у родинно-обрядових піснях Полтавщини кін. XVIII - поч. XX ст. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Приходько, Д. С.
Страви у родинно-обрядових піснях Полтавщини кін. XVIII - поч. XX ст. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сорока, Г. О.
Вплив режимів харчування на якість навчальної діяльності студентів-заочників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сорока, Г. О.
Вплив режимів харчування на якість навчальної діяльності студентів-заочників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Короп, М. Ю.
Особливості споживання вуглеводів в умовах тренувальної та спортивної діяльності
б.р.
ISBN відсутній
Короп, М. Ю.
Особливості споживання вуглеводів в умовах тренувальної та спортивної діяльності
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Толок, Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Толок, Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кленик, З.
Харчування українців сьогодні: нагальні проблеми та шляхи до їх вирішення
б.р.
ISBN відсутній
Кленик, З.
Харчування українців сьогодні: нагальні проблеми та шляхи до їх вирішення
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шляпникова, Е.
Русская весна [Текст] + [Електронний ресурс]: [о традиционной и современной русской кухне]
б.р.
ISBN відсутній
Шляпникова, Е.
Русская весна [Текст] + [Електронний ресурс]: [о традиционной и современной русской кухне]
б.р.
ISBN відсутній
Електронний ресурс
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Стаття
Герасименко, С. С.
Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Герасименко, С. С.
Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній