Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: м'яса
Рубрики
--> Переробка
----> м'яса
Друк списку
--> Переробка
----> м'яса
Рубрика
- Назва:
- м'яса
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Козак, В.
Ветеринарно - санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Козак, В.
Ветеринарно - санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Миклиш, И.
Влияние условий куттерования на качество фарша и готовой вареной колбасы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Миклиш, И.
Влияние условий куттерования на качество фарша и готовой вареной колбасы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ощипок, І. М.
Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Застосування міжнародних стандартів підприємствами мясопереробної галузі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Застосування міжнародних стандартів підприємствами мясопереробної галузі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Масліков, М. М.
Зміни у м"ясі під час холодильного оброблення та зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Масліков, М. М.
Зміни у м"ясі під час холодильного оброблення та зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Буцик, В. А.
Использование бактериальных культур для улучшения технологии соленых мясных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Буцик, В. А.
Использование бактериальных культур для улучшения технологии соленых мясных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Цибульская, С. А.
Использование субпродуктов в мясном производстве: Кровяные колбасы и зельцы
б.р.
ISBN відсутній
Цибульская, С. А.
Использование субпродуктов в мясном производстве: Кровяные колбасы и зельцы
б.р.
ISBN відсутній