Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Асортимент
Рубрики
--> Асортимент
Друк списку
--> Асортимент
Рубрика
- Назва:
- Асортимент
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Рудавська, Г. Б.
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: Монографія
КНТЕУ, 2002 р.
ISBN 966-629-052-9
Рудавська, Г. Б.
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: Монографія
КНТЕУ, 2002 р.
ISBN 966-629-052-9
Стаття
Сердюк, Л. В.
Расширение ассортимента зерновых продуктов и совершенствование их качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сердюк, Л. В.
Расширение ассортимента зерновых продуктов и совершенствование их качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мардар, М. Р.
Рынок экструдированных зерновых продуктов и перспективные направления его развития [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мардар, М. Р.
Рынок экструдированных зерновых продуктов и перспективные направления его развития [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Михайлов, В. I.
Непродовольчі товари: Підручник
ISBN 966-8314-14-X
Михайлов, В. I.
Непродовольчі товари: Підручник
Серія: Товарознавство
Книга, 2005 р.ISBN 966-8314-14-X
Книга
Назаренко, В. О.
Нерибні водні продукти + [Електрон. ресурс]: Спецкурс: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Нерибні водні продукти + [Електрон. ресурс]: Спецкурс: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Лебеденко, Т. Е.
Новий напрямок у розширенні асортименту хлібопекарських виробів міні-пекарень та закладів рестора...
б.р.
ISBN відсутній
Лебеденко, Т. Е.
Новий напрямок у розширенні асортименту хлібопекарських виробів міні-пекарень та закладів рестора...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Осокіна, Н. М.
Удосконалення рецептури та розширення асортименту соків із плодів вишні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Осокіна, Н. М.
Удосконалення рецептури та розширення асортименту соків із плодів вишні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Безкровна, Н. З.
Аналіз асортименту і споживчих властивостей сухих молочних продуктів дитячого харчування
б.р.
ISBN відсутній
Безкровна, Н. З.
Аналіз асортименту і споживчих властивостей сухих молочних продуктів дитячого харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Архипов, В. В.
Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [Текст]: учеб. пособие
Центр учебной литературы, 2016 р.
ISBN 978-617-673-415-4
Архипов, В. В.
Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [Текст]: учеб. пособие
Центр учебной литературы, 2016 р.
ISBN 978-617-673-415-4
Книга
Архипов, В. В.
Организация работы сомелье [Текст]: все о вине в ресторане : учеб. пособие
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 978-966-364-851-4
Архипов, В. В.
Организация работы сомелье [Текст]: все о вине в ресторане : учеб. пособие
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 978-966-364-851-4
Книга
Власова, А. В.
Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-255-6
Власова, А. В.
Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-255-6
Книга
Рясних, Є. Г.
Основи фінансового менеджменту [Текст]: навч. посібник
Академвидав, 2010 р.
ISBN 978-966-8226-88-5
Рясних, Є. Г.
Основи фінансового менеджменту [Текст]: навч. посібник
Академвидав, 2010 р.
ISBN 978-966-8226-88-5
Книга (аналіт. опис)
Кобищан, Г. Д.
Особливості сучасного асортименту килимів та килимових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кобищан, Г. Д.
Особливості сучасного асортименту килимів та килимових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній