Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Властивість
Рубрики
--> Властивість
Друк списку
--> Властивість
Рубрика
- Назва:
- Властивість
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Кудряченко, В.
Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кудряченко, В.
Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мостика, К.
Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мостика, К.
Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мережко, Н.
Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мережко, Н.
Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мережко, Н.
Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мережко, Н.
Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мережко, Н.
Оптимізація складу високооктанових бензинів із біодобавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мережко, Н.
Оптимізація складу високооктанових бензинів із біодобавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Осика, В.
Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Осика, В.
Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мережко, Н.
Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мережко, Н.
Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сім'ячко, О.
Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сім'ячко, О.
Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Домбровська, О.
Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Домбровська, О.
Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Властивості паперових пакувальних матеріалів в залежності від умов їх виготовлення [Текст] + [Еле...
б.р.
ISBN відсутній
Властивості паперових пакувальних матеріалів в залежності від умов їх виготовлення [Текст] + [Еле...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Волков, С.
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 1 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Волков, С.
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 1 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Волков, С.
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 2 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Волков, С.
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 2 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Mykolenko, S.
Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients [Text]
Хлібопекарські властивості різних видів амарантового борошна як складової пшеничного хліба
б.р.
ISBN відсутній
Mykolenko, S.
Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients [Text]
Хлібопекарські властивості різних видів амарантового борошна як складової пшеничного хліба
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Investigation of the bakery properties of wholemeal flour obtained from black wheat [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Investigation of the bakery properties of wholemeal flour obtained from black wheat [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.р.
ISBN відсутній
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі
б.р.
ISBN відсутній
Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Gordiienko, L.
The effect of plant proteins on the formation of structural and rheological properties of nougat ...
Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурно-реологічних властивостей нуги
б.р.
ISBN відсутній
Gordiienko, L.
The effect of plant proteins on the formation of structural and rheological properties of nougat ...
Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурно-реологічних властивостей нуги
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Using of plant raw materials in tne production of prophylactic yogurts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Using of plant raw materials in tne production of prophylactic yogurts [Text]
б.р.
ISBN відсутній