Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Юдіна, Т. I.
До списку авторів
Юдіна, Т. I.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Стаття
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження показників якості молочно-білкових напівфабрикатів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження показників якості молочно-білкових напівфабрикатів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Юдіна, Т. I.
Напівфабрикат для молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Юдіна, Т. I.
Напівфабрикат для молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Юдіна, Т. I.
Використання плодово-ягідної сировини в технологіях молочних коктейлів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Юдіна, Т. I.
Використання плодово-ягідної сировини в технологіях молочних коктейлів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Юдіна, Т. I.
Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Юдіна, Т. I.
Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній