Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кійко, В. В.
До списку авторів
Кійко, В. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Стаття
Сукманов, В. О.
Механізм дії високого тиску на фракційний склад білків молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Механізм дії високого тиску на фракційний склад білків молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Електронний ресурс]: навчальний посібник
Олді-плюс, 2018 р.
ISBN 978-966-289-169-0
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Електронний ресурс]: навчальний посібник
Олді-плюс, 2018 р.
ISBN 978-966-289-169-0
Стаття
Кійко, В. В.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кійко, В. В.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сукманов, В. О.
Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском [Текст]
б.р.
ISBN відсутній