Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: КолосС, М.
До списку видавництв
КолосС, М.
Сортувати за:
заглавию
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Перша
1
2
3
4
5
Остання
<< назад
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
вперед >>
Доступно
1 з 1
Книга
Никуленкова, Т. Т.
Проектирование предприятий общественного питания [Текст]: учебник
Серія:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений
КолосС, 2008 р.
ISBN 978-5-9532-0590-0
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Бредихин, С. А.
Техника и технология производства сливочного масла и сыра [Текст]
КолосС, 2007 р.
ISBN 978-5-9532-0400-2
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Технологии пищевых производств [Текст]: учебник
КолосС, 2008 р.
ISBN 978-5-9532-0557-3
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Немає прим.
Багатотомне видання
Рогов, И. А.
Технология мяса и мясных продуктов: в 2 кн.
КолосС, 2009 р.
ISBN 978-5-95320538-2
1
2
3
4
5
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Рогов, И. А.
Кн. 1: Общая технология мяса [Текст]: учебник
Серія:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений
КолосС, 2009 р.
ISBN 978-5-9532-0643-3
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Серії:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений