Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: риби та рибних продуктів
Рубрики
--> Виробництво
----> риби та рибних продуктів
Друк списку
--> Виробництво
----> риби та рибних продуктів
Рубрика
- Назва:
- риби та рибних продуктів
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Лебська, Т.
Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Лебська, Т.
Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Евелева, В. В.
Переработка рыбы. Сохранение качества [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Евелева, В. В.
Переработка рыбы. Сохранение качества [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сатбалдина, Т.
Технология производства рыбы холодного и горячего копчения [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Сатбалдина, Т.
Технология производства рыбы холодного и горячего копчения [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Захарова, Л. А.
Продукция из океанических и азово-черноморских рыб
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN 5-10-000924-1
Захарова, Л. А.
Продукция из океанических и азово-черноморских рыб
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN 5-10-000924-1
Книга
Мезенова, О. Я.
Производство копченых пищевых продуктов: Учеб. пособие
Агропромиздат, 2001 р.
ISBN 5-10-003572-2
Мезенова, О. Я.
Производство копченых пищевых продуктов: Учеб. пособие
Агропромиздат, 2001 р.
ISBN 5-10-003572-2
Автореферат/Дисертація
Памбук, С. А.
Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст]: автореф. дис. : 05.18.04
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2007 р.
ISBN відсутній
Памбук, С. А.
Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст]: автореф. дис. : 05.18.04
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Пронін, І. О.
Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби: Автореферат дис.
ХДАТОХ, 2001 р.
ISBN відсутній
Пронін, І. О.
Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби: Автореферат дис.
ХДАТОХ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Ростовський, В. С.
Система технологій харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Система технологій харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Феникс, 2002 р.
ISBN 5-222-02185-8
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Феникс, 2002 р.
ISBN 5-222-02185-8