Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Румянцева, В. В. - Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс]
Румянцева, В. В. - Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс]
Стаття
Автор: Румянцева, В. В.
Кондитерское производство. Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Румянцева, В. В.
Кондитерское производство. Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Румянцева, В. В.
Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс] / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Д. А. Орехова // Кондитерское производство. – 2007. – N6. – С.20-23. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
Румянцева, В. В.
Влияние продуктов биоконверсии зернового сырья на качество мармелада [Текст] + [Електрон. ресурс] / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Д. А. Орехова // Кондитерское производство. – 2007. – N6. – С.20-23. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : функціональні