Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Владіміров, С. В. - Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст]
Владіміров, С. В. - Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст]
Автореферат/Дисертація
Автор: Владіміров, С. В.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст]: автореф. дис. : 05.18.12
Видавництво: Дон. нац. ун-т економ. і торгівлі, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Владіміров, С. В.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст]: автореф. дис. : 05.18.12
Видавництво: Дон. нац. ун-т економ. і торгівлі, 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
36.82-5 В57
Владіміров, С. В.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис. : 05.18.12 / С. В. Владіміров. – Донецьк : Дон. нац. ун-т економ. і торгівлі, 2009. – 16 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ : 2.00.
ББК 36.82-5 В57
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
217/АД Читальний зал для науковців
36.82-5 В57
Владіміров, С. В.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис. : 05.18.12 / С. В. Владіміров. – Донецьк : Дон. нац. ун-т економ. і торгівлі, 2009. – 16 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ : 2.00.
ББК 36.82-5 В57
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
217/АД Читальний зал для науковців