Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Топольник, В. Г. - Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого...
Топольник, В. Г. - Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого...
Стаття
Автор: Топольник, В. Г.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Топольник, В. Г.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору [Текст] / В. Г. Топольник, Ю. М. Коренець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 99-106.
загальний = Переробка : овочів
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору [Текст] / В. Г. Топольник, Ю. М. Коренець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 99-106.
загальний = Переробка : овочів