Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Михальські, Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...
Михальські, Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...
Книга
Автор: Михальські, Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...: довідник
Видавництво: ПАІС, 2006 г.
ISBN 966-7651-44-4
Автор: Михальські, Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...: довідник
Видавництво: ПАІС, 2006 г.
ISBN 966-7651-44-4
(UA) Книга
51.23 М69
Михальські, Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : довідник / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. – Львів : ПАІС, 2006. – 336 с. + Електрон. зміст . – ISBN 966-7651-44-4 : 235.47 грн.
ББК 51.23 М69
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Система : якості
загальний = Управління : якістю
Гігієна : харчування
349438 Загальний читальний зал
349439 Наук. абонемент
51.23 М69
Михальські, Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : довідник / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. – Львів : ПАІС, 2006. – 336 с. + Електрон. зміст . – ISBN 966-7651-44-4 : 235.47 грн.
ББК 51.23 М69
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Система : якості
загальний = Управління : якістю
Гігієна : харчування
349438 Загальний читальний зал
349439 Наук. абонемент