Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В. - Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
Баль-Прилипко, Л. В. - Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
Стаття
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Мясное дело. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Мясное дело. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – 2011. – N3. – С.24─27.
загальний = Вітаміни
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Пробіотик (пребіотик)
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – 2011. – N3. – С.24─27.
загальний = Вітаміни
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Пробіотик (пребіотик)