Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберіг...
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберіг...
Стаття
Автор:
Харчова наука і технологія. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберіг...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберіг...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання [Текст] / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцовой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 2. – С. 36─41 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Мікробіологія
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання [Текст] / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцовой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 2. – С. 36─41 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Мікробіологія