Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бородай, А. Б. - Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст]
Бородай, А. Б. - Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Бородай, А. Б.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бородай, А. Б.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81я431 Н73
Бородай, А. Б.
Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст] / А. Б. Бородай, Н. О. Голіздра // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 8─10.
загальний = Дослідження
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Промисловість : харчова
36.81я431 Н73
Бородай, А. Б.
Дослідження фізико-хімічних та гістологічних показників тендеризованого м'яса [Текст] / А. Б. Бородай, Н. О. Голіздра // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 8─10.
загальний = Дослідження
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Промисловість : харчова