Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст]
Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст]
Стаття
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст] / Ю. Василенко, А. Гавриш, Н. Фалендиш, [та ін.] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 6. – С. 13–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних вробів [Текст] / Ю. Василенко, А. Гавриш, Н. Фалендиш, [та ін.] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 6. – С. 13–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : хлібопекарне