Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Давыдова, В. Р. - Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
Давыдова, В. Р. - Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
Книга (аналіт. опис)
Автор: Давыдова, В. Р.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Давыдова, В. Р.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36-1я431 Х22
Давыдова, В. Р.
Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских изделий из муки [Текст] / В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 47–48.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : буряк
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
36-1я431 Х22
Давыдова, В. Р.
Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских изделий из муки [Текст] / В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 47–48.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : буряк
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий