Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пересічний, М. I. - Якість десертів функціонального призначення [Текст]
Пересічний, М. I. - Якість десертів функціонального призначення [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Пересічний, М. I.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Якість десертів функціонального призначення [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пересічний, М. I.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Якість десертів функціонального призначення [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36-1я431 Х22
Пересічний, М. I.
Якість десертів функціонального призначення [Текст] / М. I. Пересічний, М. В. Радченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 85–86.
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
36-1я431 Х22
Пересічний, М. I.
Якість десертів функціонального призначення [Текст] / М. I. Пересічний, М. В. Радченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 85–86.
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : функціональні