Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор:
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Олді-плюс, 2016 г.
ISBN 978-966-289-098-3
Автор:
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Олді-плюс, 2016 г.
ISBN 978-966-289-098-3
(UA) Книга
36.99-5я73 Т38
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба. – Херсон : Олді-плюс, 2016. – 312 с. – ISBN 978-966-289-098-3.
ББК 36.99-5я73 Т38
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
383287 Загальний читальний зал
383288 Навч. абонемент
36.99-5я73 Т38
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба. – Херсон : Олді-плюс, 2016. – 312 с. – ISBN 978-966-289-098-3.
ББК 36.99-5я73 Т38
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
383287 Загальний читальний зал
383288 Навч. абонемент