Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
Стаття
Автор:
Харчова наука і технологія. The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text] / K. Iorgachova, O. Makarova, O. Kotuzaki, K. Avetisian // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 81–87.
загальний = Технологія
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text] / K. Iorgachova, O. Makarova, O. Kotuzaki, K. Avetisian // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 81–87.
загальний = Технологія
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні