Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Burdo, O. - Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
Burdo, O. - Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
Стаття
Автор: Burdo, O.
Харчова наука і технологія. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Burdo, O.
Харчова наука і технологія. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text] / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 117–127.
загальний = Переробка : птиці
загальний = Властивість
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text] / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 117–127.
загальний = Переробка : птиці
загальний = Властивість
загальний = Процес (технологічний) : сушіння