Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]
Книга
Автор:
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]: підручник
Видавництво: НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-130-4
Автор:
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]: підручник
Видавництво: НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-130-4
(UA) Книга
36.87я73 І-66
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підручник / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, та ін. ; за заг. ред. С. В. Іванов. – Київ : НУХТ, 2012. – 487 с. – ISBN 978-966-612-130-4.
ББК 36.87я73 І-66
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Сировина : нетрадиційна
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
373416 Навч. абонемент
36.87я73 І-66
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підручник / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, та ін. ; за заг. ред. С. В. Іванов. – Київ : НУХТ, 2012. – 487 с. – ISBN 978-966-612-130-4.
ББК 36.87я73 І-66
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Сировина : нетрадиційна
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
373416 Навч. абонемент