Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Степанькова, Г. В. - Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
Степанькова, Г. В. - Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
Стаття
Автор: Степанькова, Г. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Степанькова, Г. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Степанькова, Г. В.
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, О. Г. Шидакова-Каменюка // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 1. – С. 233–242.
загальний = Показник
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Рослина : кукурудза
загальний = Кваліметрія
Степанькова, Г. В.
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, О. Г. Шидакова-Каменюка // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 1. – С. 233–242.
загальний = Показник
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Рослина : кукурудза
загальний = Кваліметрія