Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шидакова-Каменюка, О. Г. - Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
Шидакова-Каменюка, О. Г. - Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
Стаття
Автор: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 3. – С. 234–242.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Безпека
загальний = Зберігання
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 3. – С. 234–242.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Безпека
загальний = Зберігання
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова