Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пешук, Л. В. - Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сирови...
Пешук, Л. В. - Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сирови...
Стаття
Автор: Пешук, Л. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сирови...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пешук, Л. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сирови...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Пешук, Л. В.
Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини [Текст] / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, І. Г. Радзієвська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 174–178 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Овочі : цибуля
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Біохімія
загальний = Метод : дослідження
загальний = Технологія : харчова
Пешук, Л. В.
Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини [Текст] / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, І. Г. Радзієвська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 174–178 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Овочі : цибуля
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Біохімія
загальний = Метод : дослідження
загальний = Технологія : харчова