Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Камінська, С. В. - Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст]
Камінська, С. В. - Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст]
Стаття
Автор: Камінська, С. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Камінська, С. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Камінська, С. В.
Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст] / С. В. Камінська, Т. Г. Мисюра, Г. О. Сімахіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 207–215.
загальний = Склад
загальний = Ягода
загальний = Модель : математична
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Технологія : харчова
Камінська, С. В.
Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах [Текст] / С. В. Камінська, Т. Г. Мисюра, Г. О. Сімахіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 207–215.
загальний = Склад
загальний = Ягода
загальний = Модель : математична
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Технологія : харчова