Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Камбулова, Ю. В. - Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Камбулова, Ю. В. - Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Автореферат/Дисертація
Автор: Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Ю. В. Камбулова, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – 37 с.
УДК 664.656.6 К18
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Ресурси : енергетичні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
загальний = Технологія : харчова
1967/АД Читальний зал для науковців
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Ю. В. Камбулова, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – 37 с.
УДК 664.656.6 К18
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Ресурси : енергетичні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
загальний = Технологія : харчова
1967/АД Читальний зал для науковців