Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Наукові праці національного університету харчових технологій
Наукові праці національного університету харчових технологій
Випуск
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 26, № 2
2020 г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 26, № 2
2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Періодичне видання
Наукові праці національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ . – ISSN 2225-2924.
(UA) Випуск
Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 2.
Загальний читальний зал
Наукові праці національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ . – ISSN 2225-2924.
(UA) Випуск
Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 2.
Загальний читальний зал
Прив'язано до:
Періодичне видання
Наукові праці національного університету харчових технологій
НУХТ, б.р.
ISBN відсутній
Наукові праці національного університету харчових технологій
НУХТ, б.р.
ISBN відсутній
Пов'язані описи:
Стаття
Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Вплив суміші пророщених зернових культур на основні технологічні параметри і якість хліба пшеничн...
б.р.
ISBN відсутній
Вплив суміші пророщених зернових культур на основні технологічні параметри і якість хліба пшеничн...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Бойко, М. І.
Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бойко, М. І.
Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дорохович, В. В.
Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, В. В.
Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Модифіковані жири: окиснювальна стабільність і визначення шляхів застосування у складі харчових п...
б.р.
ISBN відсутній
Модифіковані жири: окиснювальна стабільність і визначення шляхів застосування у складі харчових п...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сімахіна, Г. О.
Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сімахіна, Г. О.
Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Пенчук, Г. С.
Особливості розроблення та презентації бізнес-проєктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пенчук, Г. С.
Особливості розроблення та презентації бізнес-проєктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кундєєва, Г. О.
Капітал здоров'я як базовий компонент людського капіталу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кундєєва, Г. О.
Капітал здоров'я як базовий компонент людського капіталу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Стратегічний менеджмент портфеля брендів структурного підрозділу ТНК на локальному ринку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стратегічний менеджмент портфеля брендів структурного підрозділу ТНК на локальному ринку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Харченко, Є. В.
Використання мікроорганізмів для біогенного синтезу наночасток [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Харченко, Є. В.
Використання мікроорганізмів для біогенного синтезу наночасток [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Особливості безпечного використання і токсикологічна оцінка сучасного харчового пакування та вимо...
б.р.
ISBN відсутній
Особливості безпечного використання і токсикологічна оцінка сучасного харчового пакування та вимо...
б.р.
ISBN відсутній