Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, В. В. - Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки ...
Дорохович, В. В. - Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки ...
Стаття
Автор: Дорохович, В. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохович, В. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки ...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Дорохович, В. В.
Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви [Текст] / В. В. Дорохович // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 1. – С. 238–244 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Хвороба : ендокринної системи
загальний = Овочі : морква
загальний = Вітаміни
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : харчова
Дорохович, В. В.
Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви [Текст] / В. В. Дорохович // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 1. – С. 238–244 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Хвороба : ендокринної системи
загальний = Овочі : морква
загальний = Вітаміни
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : харчова