Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гніцевич, В. А. - Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
Гніцевич, В. А. - Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
Стаття
Автор: Гніцевич, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гніцевич, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу [Текст] / В. А. Гніцевич, О. О. Васильєва // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 11–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1002.
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Страва : десерт
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Процес : оптимізація
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу [Текст] / В. А. Гніцевич, О. О. Васильєва // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 11–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1002.
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Страва : десерт
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Процес : оптимізація