Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шубіна, Г. - Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення фо...
Шубіна, Г. - Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення фо...
Стаття
Автор: Шубіна, Г.
М'ясний бізнес. Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення фо...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шубіна, Г.
М'ясний бізнес. Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення фо...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Шубіна, Г.
Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення формату упакування та ваги виробів" [Текст] / Г. Шубіна // М'ясний бізнес. – 2021. – № 6. – С. 18–20 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Шубіна, Г.
Михайло Фоломін: "Основною тенденцією в попиті на с/к і с/в ковбаси останнім часом є зменшення формату упакування та ваги виробів" [Текст] / Г. Шубіна // М'ясний бізнес. – 2021. – № 6. – С. 18–20 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів