Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс]
Бірта, Г. О. - Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс]
Стаття
Автор: Бірта, Г. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бірта, Г. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Бірта, Г. О.
Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта, О. О. Горячова, Ю. Г. Бургу // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 1. – С. 75–78 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/129/121.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Показник : якості
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
Безпечність товарів
Бірта, Г. О.
Мікробіологічні критерії безпечності сортових яблучних соків при виробництві [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта, О. О. Горячова, Ю. Г. Бургу // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 1. – С. 75–78 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/129/121.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Показник : якості
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
Безпечність товарів